behaalde. resultaten.

Hieronder vindt u enkele cases met voorbeelden van mijn werk.

Meer weten? Neem dan gerust contact met mij op.

Aanbestedingskalender

8x zoveel aanmeldingen

Aanbestedingskalender is de grootste aanbestedingssite van Nederland. Hun doel was om meer registraties voor hun trechter te krijgen om te kunnen converteren naar betalende klanten. Met een verscherping van de waardeproposities en het optimaliseren van hun database, hebben we een achtvoudige stijging weten te realiseren.

 • Met Ali's hulp hebben we enorme sprongen gemaakt in hoe we onze bezoekers echt kunnen triggeren. Hij heeft enorme hoeveelheden data inzichtelijk gemaakt en ons geholpen op basis van die data gerichtere marketingactiviteiten te produceren en een hogere ROI binnen te halen. Hij kijkt naar datgene wat echt converteert en is nooit 'klaar'. Hij streeft steeds weer naar een hoger rendement en is obsessief bezig met het begrijpen en in kaart brengen van bezoekersgedrag. Ik raad hem daarom van harte aan voor bedrijven die digitaal flink willen groeien.

  Serhat Ucar
  Serhat Ucar Manager Aanbestedingskalender

ibau

6x zoveel Sales Qualified Leads

ibau verbindt bouwbedrijven met aannemers door slimme software. Zij wilden hun funnel versimpelen om meer leads te genereren. Na een diepgaande analyse en succesvolle funnel-optimalisaties hebben we een zesvoudige stijging weten te realiseren.

 • We were able to massively increase our number of leads thanks to Adaptive Marketing. They really understand conversion optimization and know how to use it in a structured way to get better results. Their level of expertise in this field is exceptional. I'd highly recommend their services. In addition to results a pleasure to work with!

  Sven Hohmann
  Sven Hohmann Director, ibau

EBP

11x zoveel registraties en leads

EBP levert alle overheidsopdrachten en privé-projecten bij organisaties die actief bezig zijn met grote projecten. Zij wilden meer leads genereren voor hun sales-team. Door inhoudelijke analyses, meerdere gepersonaliseerde trechters en automations hebben we een elfvoudige stijging weten te realiseren.

 • Voor succes in de digitale wereld is Adaptive Marketing essentieel. Als er één persoon is die weet wat dat echt betekent is het Ali wel. Hij luistert goed naar (potentiële) klanten, leert van ze en voorspelt zo toekomstig klantgedrag. Niet op basis van mooie woorden. Maar op basis van meetbare resultaten. Ik heb gezien hoe hij met zijn aanpak de ogen wist te openen van menig ‘old school’ marketeer of marketing team. Met als gevolg: betere marketingcommunicatie, meer response en een hoger klantrendement.

  Frans Te Riele
  Frans Te Riele Managing Director Benelux at EBP

The Smooth Brothers

Technische analyse klantgedrag offline en online

The Smooth Brothers is één van de populairste en snelstgroeiende nieuwe smoothiewinkels van Nederland. De vraag was om via een structurele analyse, een betere presentatie en gedegen strategie het klantgedrag zowel offline als online te koppelen om deze beter in beeld te krijgen en zo maximaal rendement te behalen. Hiermee heeft The Smooth Brothers nu inzichtelijk wat de patronen, voorkeuren en wensen zijn van hun klanten en kunnen zij beter hun aanbod hierop aanpassen in de verschillende locaties.

 • Echte expertise, knowhow en ervaring. Ali heeft ons geholpen met onze digitale marketing op een manier die meteen rendement opleverde. Hij leverde een belangrijke bijdrage met de technische marketing en we plukken daar nu zelfs offline de vruchten van in onze winkels.

  Razi Masoud
  Razi Masoud Founder of The Smooth Brothers

Wordt uw bedrijf de volgende succescase?

Hoeveel sales, leads en extra omzet gaan we voor u realiseren?

Wilt u vrijblijvend zien hoe mijn team en ik te werk gaan met een gratis quickscan? Neem dan gerust contact op voor een kopje koffie en een goeie analyse.

cert

happy. clients. happy.life

 • Als Ali binnenkomt dan gaat er wat gebeuren. Het managen vanuit de 'onderbuik' is direct afgelopen. Alles wordt gemeten, geanalyseerd en er worden acties uitgezet. Ali is daarbij een zeer effectieve en strenge leraar die volledig is gericht op het eindresultaat. De resultaten zijn dan ook verbluffend geweest! En het mooiste is, hij leert dat het altijd beter kan. Door te blijven testen en de creativiteit van de hele organisatie in te zetten blijkt het mogelijk om elke keer weer betere resultaten te behalen. Daarbij heeft Ali een enorme kennis van de materie en blijft hij zichzelf ontwikkelen en verbeteren.

  Xylander Kroon
  Xylander Kroon Projectmanager Bouwkroniek/La Chronique
 • Ali's contribution has been and still is immense and clearly measurable. He is regarded as an extremely valuable member of the team - extremely committed - does lots of research to keep tabs with the latest developments & challenges his own ways. Also I appreciate Ali's gift to articulate complex technology and processes in a simple, business-oriented way for management to easily put our arms around complex notions. Also he is a consistent pleasure to work with. I strongly recommend Ali to anyone in need of digital marketing & lead gen expertise.  

  Romain Begramian
  Romain Begramian Directeur Général Délégué - Activités SaaS Project Leads France/Benelux et Logiciels Construction at Infopro Digital

Start typing and press Enter to search