Data. Onderzoek. Groei.

Over Adaptive Marketing

Werkwijze en opbouw

Mijn naam is Ali Al-Difaie en na mijn tweede Master aan de Universiteit van Amsterdam besefte ik hoeveel marketeers blijven hangen in onderbuikgevoelens, best practices en onzinnige top 10 lijstjes van zogenaamde experts. Ik merkte ik dat de wetenschappelijke kennis die echt resultaat behaalde te vaak bleef hangen bij de grote bedrijven omdat het onbekend en onbetaalbaar was voor voor de MKB’ers. Op basis daarvan zag ik mijn kans schoon.

Inmiddels heb ik een vast team van 14 ervaren specialisten waarmee we deze kennis zo lean en efficient mogelijk aanbieden bij bedrijven. Samen spitten wij uw data door, brengen het klantgedrag in beeld en verbeteren wij uw digitale marketing.

about-bg

Expertise zonder poespas

E

erlijkheid duurt het langst, zeker bij marketing. Daarmee bedoelen we, je kunt je niet meer verschuilen. We laten u zien waar uw site geld lekt, waarom dat is en hoe we het gaan fixen. Echte data-marketing is uren zwoegen om complexe Excel analyses te maken om te begrijpen hoe e-commerce aankopen correleren met klikgedrag, dagen achter elkaar Analytics rapportages bestuderen en weken experimenteren op basis van traffic bronnen.

 

Glamorous? Nee. Effectief? Ontzettend!

Als een marketeer conversieoptimalisatie beschrijft door te vertellen over hoe belangrijk “de kleur van een knop is”, ren dan weg. Elke amateur kan kleuren testen. Experts gebruiken een gestructureerd proces om gebruikersgedrag te begrijpen, in kaart te brengen en te sturen.

Samen met u, gaan wij dat doen.

FOLLOW THE DATA

Neem vrijblijvend contact op en we kijken samen hoe we meer omzet uit uw site gaan halen.

Geen Poespas. Alleen Data.

Start typing and press Enter to search