kanalen. processen. groei.

diensten-adaptive-marketing

Processen

die wij voor u inzetten

Omdat verschillende bedrijven verschillende behoeften hebben, maken we gebruik van meerdere kanalen om groei te behalen. Afhankelijk van uw situatie, traffic en budget passen we onze tools en processen aan.

E-COMMERCE

E-commerce optimalisatie is een discipline op zich en daarvoor gebruiken wij behavior-based marketing. Bied het juiste product aan de juiste klant aan, op het juiste moment.

SEA

Betaalde advertenties kunnen een waanzinnige gave en effectieve tool in de juiste handen. Wij vinden uw ideale doelgroep, met de juiste kanalen voor optimale ROI.

CONVERSIEOPTIMALISATIE

Wanneer uw site genoeg traffic heeft, analyseren we de traffic, vinden we kansen en testen erop los. Tijd om uw bezoekers te converteren naar lucratieve klanten.

CONTENT

Content Marketing om uw leads binnen te halen en uw traffic te vergroten is een must. Op basis van het juiste onderzoek naar de behoeften van uw klanten, maken wij content die echt converteert.

happy. clients. happy.life

 • Met Ali's hulp hebben we enorme sprongen gemaakt in hoe we onze bezoekers echt kunnen triggeren. Hij heeft enorme hoeveelheden data inzichtelijk gemaakt en ons geholpen op basis van die data gerichtere marketingactiviteiten te produceren en een hogere ROI binnen te halen. Hij kijkt naar datgene wat echt converteert en is nooit 'klaar'. Hij streeft steeds weer naar een hoger rendement en is obsessief bezig met het begrijpen en in kaart brengen van bezoekersgedrag. Ik raad hem daarom van harte aan voor bedrijven die digitaal flink willen groeien.

  Serhat Ucar
  Serhat Ucar Manager Aanbestedingskalender
 • Voor succes in de digitale wereld is Adaptive Marketing essentieel. Als er één persoon is die weet wat dat echt betekent is het Ali wel. Hij luistert goed naar (potentiële) klanten, leert van ze en voorspelt zo toekomstig klantgedrag. Niet op basis van mooie woorden. Maar op basis van meetbare resultaten. Ik heb gezien hoe hij met zijn aanpak de ogen wist te openen van menig ‘old school’ marketeer of marketing team. Met als gevolg: betere marketingcommunicatie, meer response en een hoger klantrendement.

  Frans Te Riele
  Frans Te Riele Managing Director Benelux at EBP
 • Als Ali binnenkomt dan gaat er wat gebeuren. Het managen vanuit de 'onderbuik' is direct afgelopen. Alles wordt gemeten, geanalyseerd en er worden acties uitgezet. Ali is daarbij een zeer effectieve en strenge leraar die volledig is gericht op het eindresultaat. De resultaten zijn dan ook verbluffend geweest! En het mooiste is, hij leert dat het altijd beter kan. Door te blijven testen en de creativiteit van de hele organisatie in te zetten blijkt het mogelijk om elke keer weer betere resultaten te behalen. Daarbij heeft Ali een enorme kennis van de materie en blijft hij zichzelf ontwikkelen en verbeteren.

  Xylander Kroon
  Xylander Kroon Projectmanager Bouwkroniek/La Chronique
 • Ali's contribution has been and still is immense and clearly measurable. He is regarded as an extremely valuable member of the team - extremely committed - does lots of research to keep tabs with the latest developments & challenges his own ways. Also I appreciate Ali's gift to articulate complex technology and processes in a simple, business-oriented way for management to easily put our arms around complex notions. Also he is a consistent pleasure to work with. I strongly recommend Ali to anyone in need of digital marketing & lead gen expertise.  

  Romain Begramian
  Romain Begramian Directeur Général Délégué - Activités SaaS Project Leads France/Benelux et Logiciels Construction at Infopro Digital
 • We were able to massively increase our number of leads thanks to Adaptive Marketing. They really understand conversion optimization and know how to use it in a structured way to get better results. Their level of expertise in this field is exceptional. I'd highly recommend their services. In addition to results a pleasure to work with!

  Sven Hohmann
  Sven Hohmann Director, ibau
 • Echte expertise, knowhow en ervaring. Ali heeft ons geholpen met onze digitale marketing op een manier die meteen rendement opleverde. Hij leverde een belangrijke bijdrage met de technische marketing en we plukken daar nu zelfs offline de vruchten van in onze winkels.

  Razi Masoud
  Razi Masoud Founder of The Smooth Brothers
 • Ali is met Adaptive Marketing instrumenteel geweest voor ons wat betreft de digitale marketing. Dankzij zijn werk hebben we meerdere grote klanten weten binnen te halen via onze website.

  Jarno Heijndijk
  Jarno Heijndijk Mede-eigenaar Administratiekantoor Brockbernd

Maximaal Rendement

Geen loze services

U wilt meer omzet. Dat gaan wij voor u regelen. Daarom plannen we altijd eerst een analyse-periode in. In deze eerste fase verzamelen en analyseren wij zowel kwantitatieve als kwalitatieve data. Op basis daarvan bespreken we met u de kansen, mogelijkheden en verwachtingen.

Verbetering die u kunt meten.

Duidelijke doelen zodat u altijd inzicht heeft.

gallery-bg-01
Conversie-focused

Conversie-focused

Pure focus op de conversie. Geen afleiding voor de bezoeker, maar motivatie om de aankoop af te ronden. Wij veranderen uw bezoekers naar betalende klanten.

Gepersonaliseerd

Gepersonaliseerd

Trechters kunnen heel anders zijn op verschillende apparaten. Daarom zorgen wij voor een soepele customer journey, ongeacht het apparaat of de browser.

Lifetime value

Lifetime value

Wij helpen u de waarde per klant verhogen. Door de juiste upsell en cross-sell aan te bieden, maximaliseert u het rendement per klant.

Make Your Marketing Adaptive

Bent u klaar om uw marketing aan te passen? Bent u klaar om nieuwe kanalen, processen en methodes toe te passen om meer rendement uit uw website te halen? Dan helpen wij u graag om de top te bereiken.

h-bg-03

FOLLOW THE DATA

Neem vrijblijvend contact op en we kijken samen hoe we meer omzet uit uw site gaan halen.

Geen Poespas. Alleen Data.

Start typing and press Enter to search