kanalen. processen. groei.

Diensten

Groei als einddoel

Het gaat niet om ‘mooi’ of ‘trends’, het gaat om groei. Dat is het doel. Alles moet daarvoor wijken. Om ervoor te zorgen dat uw website meer omzet oplevert, gebruiken wij verschillende kanalen en processen om dit te bewerkstelligen. Afhankelijk van uw behoefte, adviseren wij u welke strategieën het beste bij uw business passen.

Aangepast aan uw situatie.

Geoptimaliseerd voor uw business.

Altijd gericht op groei.

gallery-bg
diensten-adaptive-marketing

gepersonaliseerd.
geoptimaliseerd.

Uw bedrijf is uniek. Daarom is het belangrijk om uw marketing te personaliseren naar uw bedrijf, uw behoeften en uw karakter. Wij analyseren uw situatie, stellen vast waar we het meeste rendement voor u kunnen behalen en gaan aan de slag.

Processen

die wij voor u inzetten

Omdat verschillende bedrijven verschillende beheoftes hebben, maken we gebruik van meerdere kanalen om groei te behalen. Afhankelijk van uw situatie, traffic en budget passen we onze tools en processen aan.

E-COMMERCE

E-commerce optimalisatie is een discipline op zich en daarvoor gebruiken wij behavior-based marketing. Bied het juiste product aan de juiste klant aan, op het juiste moment.

SEA

Betaalde advertenties kunnen een waanzinnige gave en effectieve tool in de juiste handen. Wij vinden uw ideale doelgroep, met de juiste kanalen voor optimale ROI.

CONVERSIEOPTIMALISATIE

Wanneer uw site genoeg traffic heeft, analyseren we de traffic, vinden we kansen en testen erop los. Tijd om uw bezoekers te converteren naar lucratieve klanten.

CONTENT

Content Marketing om uw leads binnen te halen en uw traffic te vergroten is een must. Op basis van het juiste onderzoek naar de behoeften van uw klanten, maken wij content die echt converteert.

Maximaal Rendement

Geen loze services

U wilt meer omzet. Dat gaan wij voor u regelen. Daarom plannen we altijd eerst een analyse-periode in. In deze eerste fase verzamelen en analyseren wij zowel kwantitatieve als kwalitatieve data. Op basis daarvan bespreken we met u de kansen, mogelijkheden en verwachtingen.

Verbetering die u kunt meten.

Duidelijke doelen zodat u altijd inzicht heeft.

Conversie-focused

Conversie-focused

Pure focus op de conversie. Geen afleiding voor de bezoeker, maar motivatie om de aankoop af te ronden. Wij veranderen uw bezoekers naar betalende klanten.

Mobile-friendly

Mobile-friendly

Trechters kunnen heel anders zijn op verschillende apparaten. Daarom zorgen wij voor een soepele customer journey, ongeacht het apparaat of de browser.

Lifetime value

Lifetime value

Wij helpen u de waarde per klant verhogen. Door de juiste upsell en cross-sell aan te bieden, maximaliseert u het rendement per klant.

Make Your Marketing Adaptive

Bent u klaar om uw marketing aan te passen? Bent u klaar om nieuwe kanalen, processen en methodes toe te passen om meer rendement uit uw website te halen? Dan helpen wij u graag om de top te bereiken.

h-bg-03

FOLLOW THE DATA

Neem vrijblijvend contact op en we kijken samen hoe we meer omzet uit uw site gaan halen.

Geen Poespas. Alleen Data.

Start typing and press Enter to search